Madeleine

MADELEINE

 

 

"Jag vet hur illa det kan vara och hur bra det kan bli "

Holistisk hälsa - jag ser det som en resa, en resa som fortfarande pågår och som hela tiden fördjupar, förändrar och berikar mitt liv i grunden. För mig handlade det om en genomgripande förändring på många plan och jag har hittills under resans gång fått förmånen att hitta rörelseformer som jag blivit passionerat förälskad i och funnit mitt kall i yogamassagen och andra behandlingstekniker.

"Yogamassage is the kind of touch that asks for nothing, that does not push, listening to the receiver before offering more. This touch offers support. It is a conversation without words. It says, “I am here.

I will help you trust when you are ready. I will support you in going where you want to go. When you are ready to go there. ” It is mindful and considerate yet given fully and without doubt or hesitation.

It is an exchange of energy."

 

OM MIG

 

  • Yogamassör
  • Soma Master Trainer
  • SomaMind® instruktör
  • SomaMove® instruktör
  • Soma Move in Practice
  • Organic Bodywork instruktör
  • Yogalärare

 

Du kan även anlita mig för

Föreläsningar

Fotouppdrag

Skapa Webbsidor

 

LIVSFÖRÄNDRING

 

Jag har alltid har varit en sökare både andligt och fysiskt men det dröjde ända till 2012 för mig att hitta rätt på hälsans väg och befrias från smärta, mediciner, allmän ohälsa och stress. Min väg korsades av vad som skulle komma att förändra mitt liv. Jag fick verktyg till att förändras och må bra inifrån och ut troligtvis för att allt innefattades - kropp, sinne och själ.

UPPLEVELSER

 

Att ordna lyckade sammankomster och skapa unika upplevelser för andra människor har alltid varit en stor passion för mig. Med min bakgrund som journalist, eventproducent och med många års erfarenhet från turist-, hotell- och restaurangbranschen har jag verktyg och kontakter för att skapa proffsiga och kostnadseffektiva hälsoevent

 

MER OM MADELEINE

Sidan är ny - men snart hittar du mer information här.

Länkar till sociala medier...

 

 

 

 

Har du frågoreller vill boka?

Mejla info@7even.nu

eller ring 0701458509

 

Copyright © All Rights Reserved

Foto: StudioStillsam, ShayPeretz,

Shutterstock och 7even Movement AB