Friskvård

FRISKVÅRDSBIDRAG

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG via 7even Movement Studio

 

Hur använder du ditt friskvårdsbidrag?

För att på bästa sätt kunna ta hand om oss själva är det viktigt att skapa tid för rörelse, träning återhämtning i vardagen. Många arbetsgivare hjälper till och möjligör det genom att de erbjuder alla sina medarbetare friskvårdsbidrag. Det kan användas på träning eller behandlingar.

Vad behöver du?

7even Movement Studio arbetar ur ett helhets hälsoperspektiv och har ett brett utbud med allt från yoga- och träningsklasser till personlig coachning och massage- och andra manuella behandlingar och friskvårdsbidraget går (oftast) att använda till det mesta.

TA HAND OM DIG!

 

Låt oss tillsammans skräddarsy ditt hälsopaket utifrån dina förutsättning!

 

7even Movement Studio erbjuder gruppträning, Yoga, SomaMove, SomaMind, enskilda rörelsesessioner, meditation, kurser i mindre grupper, workshops, kom i gång grupper och manuella behandlingar som exempelvis massage, assisterad stretchterapi, bindvävsbehandlingar

Vi vill öka tillgängligheten och en nyhet 2017 erbjuder online/distans coachning och blir därigenom tillgängliga på ett nytt sätt.

 

Givetvis är alla tjänster och erbjudande tillgängliga oavsett friskvårdsbidrag.

Mejla info@7even.nu eller ring 0701 45 85 09

 

Gruppträning du kan boka privat eller till ditt företag hittar du här...

 

MASSAGE ERBJUDANDE

Använd friskvårdsbidraget till massagebehandling!

Våren 2018 bjuder vi på en föreläsning/workshop när du bokar abonemang på företagsmassage.

Gäller en gång per person och när du bokar innan 31/3 2018.

Välj mjukt avslappnande, djupgående med inslag av stretch eller kanske med fokus på att trötta axlar och stel nacke. Tillsammans hittar vi det som passar dig och ditt företag bäst.

Behandlingar från 30 till 90 minuter.

Bokaningar och offert via 0701458509, mejl

Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller på ordinarie priser i mån av plats. Det finns reserverade tider som behöver bokas via mejl. Speciellt helgtider ligger så för tillfället.

 

Hälsa som upplevelse

NATURAL REALITY 2017

Naturskyddsföreningens svar på "årets julklapp" blev begreppet "Natural Reality" ett begrepp vi gillar och under den rubriken kommer vi erbjuda uppleveleser för såväl företag osm privatpersoner.

 

GÅVAN AV HÄLSA

Vi har presentkort för alla tillfällen, vi tagit fram special-designade paket för företag som är anpassade till skatteverkets regler för gåvor.

Du kan ge bort allt från behandlingar till resor som arrangeras av 7even Movement Studio. Det kommer upp mer information här inom kort.

Viill du veta något redan nu är det bara att slå en signal 0701458509 eller mejla.

Ta hand om dig och hoppas vi ses snart!

/Sami och Madeleine

 

 

 

 

Har du frågoreller vill boka?

Mejla info@7even.nu

eller ring 0701458509

 

Copyright © All Rights Reserved

Foto: StudioStillsam, ShayPeretz,

Shutterstock och 7even Movement AB