YinFascialRelease

Yin Fascial Release® 

Kroppsavläsning enligt AMS och efterfäljade Yin Facial Realease med 7even Movement Studio. 

Soma Mind med 7even.

Yin Fascial Release® (YFR)


En metod för bodyread vi använder på 7even är Kroppsavläsning enligt AMS

-Aspera Movement System.

AMS är ett verktyg för avläsning, bedömning och formgivning av dina möjligheter att utveckla din rörelsepotential och lindra eventuell smärtproblematik. Kroppsavläsningen ligger till grund för hur 3-stegs behandlingen utformas.

 Yin Fascial Realese


Yin Fascial Release är så kallad fascial  manipulation. Det är en manuell behandlings teknik där vi arbetar med att skapa förändring i den mänskliga kroppen via bindväven, (fascian). 


 3 BEHANDLINGAR 

Behandlingsserien görs inom 3 veckor för bästa resultat och tar 90 minuter per tillfälle. Sammanlagt får du 4,5 timmar med din terapeut. 3-stegs behandling kan bokas efter alla typer av bodyread/kroppsavläsning 


Kostnad 3375:-
Du kan använda ditt Friskvårdsbidrag till denna behandling

ERKÄNNANDE

vi fick dessa fina ord av våra lärare
"Vårt erkännande har tilldelats

7even Movement Studio för att vi ser ert mod, er ambition och era framgångar. Madeleine och Sami har vågat att släppa taget och arbeta med det de tror på. Från hjärtat och med den största intentionen att förändra personers liv genom rörelse. Ert hårda arbeta och era fantastiska ambitioner går ingen förbi, varken era klienter eller kollegor. Vi ser er och vi vill med detta erkännande visa att NI är våra förebilder, vänner och goda kollegor.

All lycka och framgång önskar vi er i ert fortsatta arbete."  (Martin Lundgre & Linus Johansson)

Copyright @ All Rights Reserved 2019 7even & Body Mind Fusion