BodyRead

BodyRead - kroppsavläsning

Kroppsavläsning är ett verktyg för avläsning, bedömning och formgivning av dina möjligheter att utveckla din rörelsepotential och lindra eventuell smärtproblematik med hjälp av Rörelseterapi och 3-stegs behandling.

Soma Mind med 7even.

MER OM BODYREAD

Metoden för kroppsavläsning härstammar och inspireras av Anatomy Trains, AMS och andra metoder. Bodyread är ett verktyg och en metod där vi visuellt läser av kroppens leder i förhållande till varandra, Vidare görs manuella tester av kroppens tre stora kardinalledssamlingar fot/höft/bröstrygg och samtidigt görs en avläsning och bedömning av bindvävens kvalité mellan lederna.

DIN KROPP

unika förutsättnigar


Tillkommande rörelseanalyser görs för att se "the body in motion." När terapeuten ser kroppen i rörelse får analysen ytterligare dimensioner. Hela kroppen gås igenom noggrant. Alla kroppar har en unik historia och de flesta människor bär på någon form av asymmetri eller trauma vilket kan påverkar oss i rörelse och resultera i slitage eller smärta.

FRIHET

för god balans och symmetri 


Kroppsavläsningen är ett verktyg för att hitta just din historia och asymmetri. Kroppsvläsningen görs för att få en tydlig bild av klientens behov och för att kunna göra en skräddarsydd plan i stävan efter den optimala kroppen utifrån individens förutsättningar.

SKRÄDDARSYTT

dina behandlingar och din rörelseterapi


Efter kroppsavläsningen ges förslag på möjliga vägar att gå vidare. Det kan vara olika typer av manuella behandlingar i kombination med unikt utformad rörelseterapi. Exempelvis en 3-stegs behandling vilket är en behandlingsserie på tre tillfällen som görs inom en treveckorsperiod för bästa resultat.

Copyright @ All Rights Reserved 2019 7even & Body Mind Fusion