Move och Mind

Move  och Mind -
Rörelse och Stillhet 

När du vill ha och behöver balans mellan aktivitet och vila samt har en önskan om att vägleda kropp och sinne till skön återhämtning.

Move & Mind med 7even är en totalupplevelse av stillhet och rörelse i kombination.

.

Soma Mind med 7even.

MOVE & MIND

"Från stillhet till rörelse tillbaka till stillhet.."


Vi utforskar mängder av möjligheter att tillsammans färdas från stillhet till rörelse och tillbaka till stillhet igen.  Move&Mind med 7even kan se ut på många olika sätt och vi använder många av många av våra tillgängliga spännande verktyg.. Vill du testa? Datum finns datum på bokningssidan. Bokar du för företag tar vi fram en unik

Move & Mind för er arbetsplats.

RÖRELSE

Mjukt och kraftfullt på en och samma gång


Att låta tydligt kroppen befinna sig i rörelse, vi änvänder ibland av hetta, fysiskt dynamiska rörelser som utmanar. Rörelser som är enkla men progressiva för att alla ska kunna vara med. Du utmanas utifrån var du befinner dig för stunden och din egen förmåga. 

Soma Mind med 7even- Copyright: 7even och Shutterstock

STILLHET

Stilla, tillbakadragande och lugn


Du får chans att uppleva en behaglig känsla av lugn och vila. Att omslutas av närvaro, menatal och kroppslig stillhet som du bjuder in till när du utövar mind eller stillhet med 7even ger dig möjlighet till djup återhämtning.
Mind delen kan vara SomaMind, NidraYoga, sessioner med inspiration från Restoretive och YinYoga och utövande av mindfullness och andningstekniker.

RECOVERY SUNDAY 


Move & Mind - rörelse och stillhet kombineras


Organic Bodywork, Yoga,SomaMove och Mind är några av de många varianter 7even erbuder i Move&Mind sessionerna. Just nu kan du uppleva Move&Mind på Recovery Sunday på vackra Värmdö Friskvårdscenter.

HT 2019 17/11, 1/12 och 15/12 kl 18:30
Boka Move & Mind...

Copyright @ All Rights Reserved 2019 7even & Body Mind Fusion