Soma Mind
Soma Mind med 7even.

FUNKTIONELL STILLHET


"Ibland händer det mest när du gör minst..."


SomaMind® ger dig möjligheten att nå en ny nivå av funktionell stillhet. Genom SomaMind® kan vi på ett koncentrerat sätt nå centrering genom andning och att tydligt befinna oss i kroppens bindvävssträckningar.

Soma Mind ®- den holistiska stretchklassen


När du vill ha och behöver balans mellan aktivitet och vila, prestation och återhämtning, görande och varande rekommenderar vi SomaMind med 7even

KÄNSLAN

Stilla, tillbakadragande och lugn


Att utöva SomaMind® kommer samtidigt ge dig ett lugnt och fokuserat inre. Känslan är stilla, tillbakadragande och lugn. Du sitter och ligger på mattan i utvalda positioner, du genomgår en BodyScan och passet avslutas med en mycket skön och prestigelös meditation.

Du får tid att känna och att fokusera bara på dig själv på ett helt nytt sätt. Som att landa en stund i frihet och varande.

SKÖN ÅTERHÄMTNING

Mjukt och kraftfullt på en och samma gång


Resultatet blir en omedelbar skön känsla i kroppen och inte minst mentalt och känslomässigt. Du får en upplevelse av återhämtning, både kroppsligt och mentalt.

Passar dig som vill ha en balans mellan aktivitet och vila, prestation och återhämtning, görande och varande. Perfekt i hop med SomaMove®

MOVE & MIND SESSIONER

där rörelse och stillhet kombineras


SomaMove och Mind är några av de många varianter 7even erbuder i Move&Mind sessionerna. Just nu kan du uppleva Move&Mind på Recovery Sunday på vackra Värmdö Friskvårdscenter.

HT 2019 17/11, 1/12 och 15/12 kl 18:30
Boka Move & Mind...

Copyright @ All Rights Reserved 2019 7even & Body Mind Fusion