Soma Move

Soma Move®- Holistisk Fysträning


Vill du träna  kondition, uthållighet styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination - allt på en och samma gång? Då tycker vi att du ska välja SomaMove® med 7. Vi anpassar klassen utifrån önskad nivå och utmaning. Perfekt att kombinera med SomaMind®.

 

.

SOMA MOVE 


Rörelse och kunskap förenat.SomaMove® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet.

MÖJLIGHETER


Alla träningsbara aspekter förenade


Inom SomaMove® arbetar vi med något vi kallar “en möjlighet”, det är alla de träningsbara aspekterna förenade. Med träningsbar aspekt avser vi kondition, uthållighet styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination. Vi segregerar dem aldrig utan låter dem fylla kroppen som en möjlighet

ANDETAG


Mjukt och kraftfullt på en och samma gång


I Soma Move är det andetaget som leder rörelsen, vi är barfota på en yogamatta, golvet eller en mjuk skön gräsmatta eller sametslen sandstrand...

MOVE & MIND SESSIONER


När rörelse och stillhet kombineras


SomaMove och Mind är några av de många varianter 7even erbuder i Move&Mind sessionerna. Just nu kan du uppleva Move&Mind på Recovery Sunday på vackra Värmdö Friskvårdscenter.

HT 2019 17/11, 1/12 och 15/12 kl 18:30
Boka Move & Mind...

Copyright @ All Rights Reserved 2019 7even & Body Mind Fusion