SUP Stand Up Paddle Surf

Stand Up Paddle Surf

En naturupplevelse utöver det vanliga när vi paddlar upptäcker hav och sjö. Stand Up Paddle med 7even passar för både privata grupper och företag.
Vi anväder högkvalitativa brädor från Starboard, RedPaddle och Naish.  

Soma Mind med 7even.

STILLHET PÅ VATTEN

"En unik och naturnära upplevelse"


Stand Up Paddle Surf/ SUP är ett äventyr utöver det vanliga. Upplev och njut av vår fantastiska natur ur ett helt nytt perspektiv med 7even.

Vi beger oss ut i vår unika skärgård eller till en närliggande sjö, kanske  en längre tur med yoga på en öde ö och meditation direkt på brädan..

ÄVENTYR

Enskilt eller i grupp


Stand Up Paddle/ SUP kan du boka som företag eller privat både enskilt och i mindre grupper.  Vi instruerar dig så att du på ett säkert sätt kan ta dig fram på brädan. 
Det är lätt att lära sig och fantastisk roligt. Ett oslagbart äventyr och väldigt vanligt att Stand Up Paddle blir en del av din livsstil.
Du kan använda friskvårdsbidrag för SUP

Stand Up Paddle Surf/ Sup med 7even. Starboard Blend i Byrum på norra Öland. Copyright: 7even. Foto: Madeleine Lindmark

STILLHET OCH RÖRELSE

Närvaro i nuet på alla plan


Stand Up Paddle/ SUP erbjuder som de flesta av 7evens aktiviter kombination av rörelse och stillhet vilket ofta skapar omedelbar skön känsla fysiskt,  mentalt och känslomässigt. Du får en upplevelse utöver det vanliga som gör det möjligt att befinna sig här och nu på alla plan. Vill du kombinera SUP med andra aktiviteter så hjälper vi till att skapa en unik upplevelse.

UTRUSTNING OCH SÄKERHET

Trygghet skapar möjligheter


Din SUP upplevelse blir så mycket bättre med riktigt bra utrustning. På 7even har vi valt brädor från Starboard, RedPaddle och Naish.

Brädor ligger stabilt i vattnet och ger en skön paddling. De flesta paddlar vi på 7even har är gjorda i kolfiber och anpassas till din längd.  Sami och Madeleine är sedan 2016 internatioenllt certifierade Stand Up Paddle/ SUP coacher ISA som står för "International Surfing Association".


HAPPY SURFING

 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved 2019 7even & Body Mind Fusion