Yoga med 7even

Yoga med 7even- en helhetsupplevelse

Yoga tillgängligt för alla - 

Den yoga vi på 7even utformat och utövar är med  inspiration från flera olika  yogastilaer.
Allt från dynamiska former som ShadowYoga, AshtangaYoga, och VinyasaFlow till mer stillsamma former som Yin, Restorative och Nidra. A

Varje yogaklass är en allomfattande upplevelse till atmosfärisks musik (ibland tystnad) 

Soma Mind med 7even.

ALLOMFATTANDE

väck närvaro med och i dig själv


Yoga med 7even är skapad så att du med hjälp av yoga, meditation och inslag från andra spännande läror får möjlighet att utforska och uppleva sensationer i rörelse, stillhet och framför allt – närvaro med och i dig själv.

YOGA FÖR ALLA

med inspiration från flera yogastilar


Det spelar ingen roll vem du är eller vilken erfarenhet du har, yoga med 7even är anpassad att passa alla oavsett var i livet du befinner dig eller hur du definierar dig själv.

Vi hämtar inspiration från flera yogastilar, allt från dynamiska former som ShadowYoga, Ashtanga, och Vinyasa till mer stillsamma former som Yin, Restorative och Nidra.

TILLÅTANDE


inbjudande och utforskande


Yoga med 7even är tillåtande, inbjudande och utforskande. Du landar i din kropp, erbjuder den frihet i varje rörelse och känner in hela vägen djupt inifrån och ut. Tillsammans strävar vi efter att befriar vi oss från spänningar för att kunna landa bortom orden och uppleva närvaro för kropp, sinne och själ.

Copyright @ All Rights Reserved 2019 7even & Body Mind Fusion